The best bookmaker bet365

Menu
A+ A A-

Hvorfor annonsere hos oss?

Bladmagasin:
ATV & ScooterNorge er Norges eneste scooter og atv-magasin – du får altså en helt unik annonsekanal. Vi er dessuten verdens eneste scooter og atv-magasin med så mange som 7 utg. årlig. Vårt opplag er mellom 3000-5000 pr utgivelse – alt etter når utg. er i sesongen. Magasinet er direkte rettet mot brukere, entusiaster og folk som har scooter som livsstil. 

Leserundersøkelser viser at annonsering gjennom magasinet har en verdi 4 – 5 ganger høyere enn tilsvarende i avis. Hvert nummer lever lenge og leses av langt flere enn de som leser aviser. Vår lesergruppe favner vidt,  fra 14 – 70 år(!) Vår tyngde og renommé i scooterbransjen er unik etter 20 år i markedet. Ta kontakt for priser og utgivelsesdatoer – og vi gir deg et sabla bra tilbud!


www.scooternorge.no:
Norges eneste nyhetsside som omhandler utelukkende scooter og atv. Siden har 70 – 80 000 sidevisninger i UKA. 20.000- 30.000 unike brukere er innom vår side månedlig. Siden oppdateres fortløpende gjennom hver uke. Det betyr at hver enkelt bruker er innom opptil flere ganger ukentlig. Websiden er nær tilknyttet vårt bladmagasin.

Nettannonser er enkel å endre på. En kan ha flere forskjellige annonser i løpet av et kortere tidsrom og linke annonsen direkte opp mot sider man ønsker. Ta kontakt for priser og eventuelle tekniske spørsmål.

For å annonsere på vår nettside eller i vårt bladmagasin, ring oss på telefon +46 70 2462656 eller send oss en mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Best bookmaker bet365 Bonus