The best bookmaker bet365

Menu
A+ A A-

Atv & ScooterNorge - Nr. 1 i Norge

- magasinet for entusiaster
-  talerøret
- livsstil-magasin

Atv & ScooterNorge er et unikt magasin – ikke bare i Norge. Vår redaksjonelle miks finner du ikke maken til i noe annet magasin som har snøscooter i fokus. Det er vår styrke at vi har klart å etablere magasinet som et talerør for hele snøscootermiljøet i Norge. Til grunn for hele vår virksomhet ligger entusiasme - entusiasme for scooterkjøring og friluftsliv. I sum blir vi et livsstilsmagasin for folk i Norge.

6 nr. i året
Vi er også stolt over at vi er eneste magasin som kommer ut med hele 6 nummer i året. Også her er vi unik i verden, ingen andre tilsvarende magasin har så mange utgivelser.
Vi kom ut med første utgivelse januar 1998. Høsten 1999 starter vi opp med hjemmesider (www.scooternorge.no).

scooterPortal
www.scooternorge.no er en portal til snøscooter i Norge. Via vår hjemmeside skal du ha tilgang til alt der scooter er fokus. Først og fremst nyheter, men også langt mer. Vær og føre, forum, vår utsalgssteder for vårt bladmagasin, samarbeidspartnere og sist men ikke minst masse stoff fra vårt eget bladmagasin.

Talerør
Vi har hele tiden hatt for øyet at vi må fange opp alt som skjer i vårt hjemlig lille scootermiljø. Norge er lite og scootermiljøet likeså. Vi trenger å stå sammen og da gjelder det å bli et sterkt talerør for alle i scootermiljøet.
Vi er på hugget med alt av tester av nye modeller på markedet.
Vi gjennomfører også tester av utstyr tiltenkt ekstrem vinterbruk(f. eks. GPS, sko og telt) Vi besøker scootermiljø over hele landet. I våre "tekniske spalter setter vi dette temaet på dagsorden, og gamle modeller står også i fokus i brukttester.

Annonser/profilering
ScooterNorge er samlingssted for alt innen scooter i dette land.

Stor leserkrets
Gjennom ScooterNorge rekker du fram til en enorm lesergruppe blant scooterbrukere i Norge. Etter mediebransjens egne undersøkelser av hvor mange som leser bladmagasin, viser det seg at hver utgivelse av ScooterNorge leses av mer enn 40000 nordmenn.
Det gir deg som annonsør noe å tenke på. I vårt magasin rekker du kundegruppen med 100 % treffsikkerhet. Etter Interpress/Narvesen sine egne statistikker har ScooterNorge omkring 60% av markedet av de 7 scootermagasinene som selges i Norge(inkl.svenske og amerikanske).

Abonnement og løssalg
Vårt bladmagasin er både et abonnements- og et løssalgsblad som selges gjennom Narvesen på mer enn 600 utsalgssted over hele Norge. Et abonnement koster kr. 498,-/år

Atv & ScooterNorge har i tillegg et nett av medarbeidere utover staben som jobber i redaksjonen. Til sammen har vi både en sterk fagkunnskap og kunnskap som bidrar til å forankre oss i scootermiljø over hele landet.

 

Best bookmaker bet365 Bonus