The best bookmaker bet365

Menu

Entusiasme aller lengst nord


Tenk deg å stå opp søndag morgen, dra ned til butikken for der står kunden som har vekket Roger og bare må ha olje til scooteren før han skal på tur. Roger er lett å be, trenger ikke overtales og låser opp for kunden – om så i tøfler midt i Honningsvåg.

- Klart det, service og tilgjengelighet er første bud – om så på søndag, sier superentusiast Roger Sedeniussen som ikke nøyer seg med det: - Jeg gleder meg til hver dag på jobben. Du slette tid, den mannen vil vi i scooterNorge også ha tak i!

Scooter & turistinfo
Spøk til side, Polaris Nordkapp er foretaket som ligger midt i Honningsvågs hovedgate, du snubler inn, du blir tatt vel i mot – om du er kunde eller turist, for de er det mange av. Roger bekrefter at de tidvis kan fungere også som rene turistinfoen. Ikke rart når du møter en slik velvilje fra Roger, Runar og Susanne.

Polaris Nordkapp siden 2010
«Polaris Nordkapp» heter butikken, men foretaket bak er «Destinasjon 71grader Nord»(se egen sak). Det var som et eventbyrå de først ble involvert med Polaris-importøren. De fikk fort behov både for atv og scooter. Den saken ble fort avtalt med importøren og fra 2010 har de vært Polaris Nordkapp. Faktisk verdens nordligste scooterforhandler på fastlandet.  Det skal ikke være mulig å komme lenger nord med sin beliggenhet et par mil fra selve Nordkapp-platået.

Klatremaskiner – også her
Nå har de solgt Polaris for full maskin i 5 år. Vi undres hvilke modell som er mest pop her ute mot kanten av scooterverden. – Klatremodeller til de unge, sier Roger tvert og legger til:  - Vi har en svært gunstig finansiering også, der vi kan stå for 80% herfra. Det lyder da smittsomt og forlokkende. Litt penger lagt av fra siste måneders lønn og du kan stå med rak rygg og be om Pro RKM 800 i handlekurven -  gå så hjem og dra til fjells som nyfrelst mnt.eier av en AXYS 800! 

...AXYS i midnattssol
Så er første tur i gang - er det ikke slik man skal møte midnattssolen i april da – på Nordkapp? Vi bare undres... Men de er ikke bare scooter & atvforhandler. Sjelden har vi kommet inn en scooterbutikk der et bekledningsmerke dominer så fortreffelig: FXR. Med FXR sin 016-kolleksjon fra gulv til tak, blir det som å komme inn i regnbuens utspring. Et fargerike og et vel av modeller er utstilt - all over.

I tillegg selger de Evinrude utenbordsmotorer og har flere båtmodeller tilgjengelig  – Nordkappbåten, Sting, XO og Annytec . Uansett, hovedsalget er scooter/atv og bekledning.

Også importør
Polaris Nordkapp er også importør – av multistartere og nå sist med Skisaver’en. Transport-trallen som en slik suveren hjelp når scooteren skal flyttes i garasjen. 

Vi har både private og forhandlere som kunder. De første 100 gikk ut på 2 dager, sier Roger som likevel har beina på jorda. Skal man ha importstatus må man få til et salg med hundrevis av enheter. – Det har vi lyktes med, legger han til. Det er både overveldende og imponerende hva de har fått til ute på Honningsvåg - på Nordkapp  - her ute mot storhavet og helt på kanten av scooterverden.


Artikkel har vært publisert i Atv & ScooterNorge 1-2016

back to top

Best bookmaker bet365 Bonus