The best bookmaker bet365

Menu

www.scooternorge.no

www.scooternorge.no

Sterk vannføring: sommer-vann-Drag


Sterk vannføring:

sommer-vann-Drag

Det blir vanndrag/cross i år og, men i Norge er det kun Kautokeino 17.august som er helt klar. Kanskje det blir noen andre løp også her hjemme, men bare kanskje. Det er i Sverige og Finland det skjer. EM blir i Sodakylä 4. august. Siste som vi kan se er altså Kautokeino.

2. juni: Bollnäs (Sverigecup 1)
9. juni: Watercross Nordanstig Hasselaläger
10. juni: Hassela SM kval
22.juni: Sveg (Sverigecup 2)
29. juni: Storuman SM1
29. juni: Boden SM2
30. juni: Backe (Sverigecup)

7. juli Arvidsjaur
7. juli: Kittilä
12. juli: Venjan (Sverigecup)
13. juli: Piteå SM 4
14. juli: Åsele (Sverigecup)
14. juli: Rovaniemi
20. juli: Lillhärdal (Sverigecup)
21. juli: Kalix SM 5
21.-22.juli: Hætta
25. juli: Lycksele, SM finale
27. juli: Sandslån (Sverigecup)
28. juli: Ivalo

4. august: Sodankylä, EM finale
11. august: Tervola
17.-18. august: KautokeinoVi gjør oppmerksom på at listen kan være mangelfull.

Hibbert gir seg, Vidar i sorg

Hibbert gir seg,
Vidar i sorg.

Når nå Tucker Hibbert gir seg, er det med stor sorg hans største fan - Vidar «Tucker» Simensen må innse at en epoke er over. Crossen blir aldri den samme i følge vår største norske fan. Interessen for sporten er nok der, men kanskje ikke i like stor grad framover? -Nja, Tja, vel det skal vel mye til, sier norske «Tucker» Simensen. Ingen her hjemme har fulgt den amerikanske cross-serien ISOC så tett. Inntil i fjor hadde han årlig, i 10 år, vært på sesongåpningen i Duluth.
Selvsagt hver gang tett på Hibbert. I fjor da Vidar ikke var der, måtte Hibberts mekaniker spørre andre nordmenn som var der, hvorfor Vidar ikke var der.

-Men i år har jeg bestilt billett, selv om legenden nå har gitt seg. Tenk det sier Vidar, som 15-åring vant han X-games! Vidar «Tucker» Simensen er øyeblikkelig like engasjert igjen.


Nå blir det mye lettere å få disp

Hurra for 17.mai
- nå blir det mye lettere å få disp!

Igjen får Fylkesmennene landet rundt scooter-refs fra Stortinget. Det er nå flertall for å presisere 2,5km-regelen for å kjøre til hytta. Nå ber politikerne Fylkesmannen å pelle seg til å måle den virkelige distansen - etter terrenget. Å måle i luftlinje er tull – for å omskrive politikernes refs – eller smekk som også godtas som beskrivelse. Som vi vet har «miljøpolitiet» hos Fylkesmannen landet rundt, med stort engasjement gjort sitt for å stoppe så mange hyttedisp som mulig. Da har man altså målt 2,5km i luftlinje(!) Nå er det slutt, nå skal terrenget bestemme avstand. Vi har noen politikere som har tatt poenget. 

For å være litt skeptisk likevel: Hva skal «miljøpolitiet» finne på for å herse med oss scooterfolk nå? Men kanskje de tar poenget de og – for det kan ikke sies tydeligere enn slik det er formulert nå. Terrenget bestemmer. Basta!
...der finnes ingen linje i luften...

EM-sølv til Norge


Em-sølv til Norge.
Robert Lunden sørget for å redde Norges ære i det kombinerte em/vm nå l helga. Nestbeste ble Mathias Hagadokken. Beste i VM - ble Magnus Reiten med Kristoffer Holm på 8. Og Elias Ishoel på 9. Marlene Andersen tok sølv i damenes wc som ble arrangert samtidig. I den største klassen pro open(vm) henger vi klart etter våre naboer.

Best bookmaker bet365 Bonus