The best bookmaker bet365

Menu
www.scooternorge.no

www.scooternorge.no

Nummer 4 -2023 ute nå!

Sesongen har endelig startet!

Nummer 4 -2023 ute nå med både ATV og snøscooter!

Denne utgaven er en massiv utgave hvor vi tester flere av neste års hete nyheter og langtesterna fra denne sesong. Men dette er bare en av mange artikelnyheter hvor vi også tester noen hete ATV-er. Ikke gå glipp av det!

Så intervjuet vi metalltrommeslageren Mikkey Dee som liker snøscootere!

Vi har også Elias Ishoels sesongsavslutt. Retro med konkurranse på Jan Rydningens minneløp og Alta Hillclimb. En Polaris S4 er bygget om i et prosjekt du kan lese mer om. I utgave er mer retro der Ski-Doos REV fyller 20 år i år. I 1994 kom Summmiten i grønt og vi skriver mer om det. NBAS har gått ut og anbefalt at du kjører på 98 oktan. I tillegg trekker Yamaha seg fra snøscootere.

Alt dette og mye, mye mer i bladet som er ute nå!

ABONNERE ELLER FARSDAG-/JULGAVE: www.scooternorge.no/abonnement

 

 

 

Den helt nye 858-motoren - kraft med presisjon

en helt nye 858-motoren - kraft med presisjon!

Nå under Hay Days i USA lanserte Arctic Cat to interessante nyheter. Helt ny 900-motor på 858 kubikk og med kraft som er rundt 180-hester. Da er den lettere og raskere. Den neste nyheten er at fra og med årsmodell 2025 kommer utvalgte snøscootere fra Arctic Cat med den nye Arctic Cat G8-skjermen. Digital og stilig skjerm med mange forskjellige informasjonsalternativer å velge mellom. Ser veldig fint ut!

 

11 % mer kraft en C-Tec2 800 motoren betyr at motoren er i 180 hestekrefter-klassen. 4 kg lettere enn 800-motoren og så er den laget for Catalystchassiset som gir en klar fordel.

Mindre roterende masse, bedre luftstrømmer, mer sentralisering, forbedrede eksossystem, lavere tyngdepunkt og reduserte utslipp er bare noen av nyhetene. De splitter nye og patenterte eksosventilene er en slik ting. Vil være tilgjengelig på utvalgte modeller.

 

G8-skjermen

For årsmodell 2025 er utvalgte snøscootermodeller utstyrt med Arctic Cat G8-skjermen. Den 5,5-tommers skjermen er i et samarbeide med Garmin. slitebanen fortsetter å tilbys som tilbehør og er kompatibel med nøkkelfunksjonene til Arctic Cat G8-skjermen.

 

G8 + Garmin

Arctic Cat kunngjorde en avtale med Garmin i 2021 om å integrere Tread™, den robuste 5,5-tommers Powersports Navigator, i nyere Arctic Cat snøscootere og terrengmodeller. Disse vil fortsatt være tilgjengelige.

 

Les mer i bladet som kommer i oktober!

 

Abonnere: http://www.scooternorge.no/abonnement

 

Best bookmaker bet365 Bonus