The best bookmaker bet365

Menu

www.scooternorge.no

www.scooternorge.no

Polaris: Først med ABS


Polaris:

Først med ABS.

ATV-verden følger bilens utvikling, ikke rart siden nå flere og flere bruker atv på vei – og da spesielt sbs. Polaris viser vei, som første atv-fabrikant presenterer de ABS på en sbs – deres nye General 1000 EPS DXL. Modellen er presentert tidligere i år – da med servo, men nå også med ABS. ABS er et glimrende hjelpemiddel som sikrer at hjulene ikke låser seg når du trykker hardt på bremsen. Da helst på glatt vei, og siden SBS nå er like mye et veikjøretøy er ABS på sin plass.

Dyrskun & Haydays

Helg med ku og scooter:
Dyrskun- du finner ikke maken
Haydays – verdens scooterhappening

Dyrskun i Telemark er messa du aldri opplever noe annet sted. Der er også alle vår kjære scooterimportører – og atv. Men det er så sinnsykt mye mer. Utrolig men sant: her er 740 utstillere og hold deg fast - over 90.000 besøkende i løpet av denne helgen. Messa er i det bittelille stedet Seljord. Først og fremst er dette en landbruksmesse, der du blant annet kan se en «demonstrasjon av sæduttak»(på okse!) kl 15.30. Slå den!

Hay Days i USA er som Mekka for alle verdens scooterinteresserte. Her er besøket omkring 50.000 i helgen. Hay days startet som et gressdrag(haydays) for 51 år siden, men er blitt alt som handler om scooter. Bruktmarked, ettermarked og alle produsenter. Mange av oss fra Norge har også vært der gjennom årene.

...god helg folkens!

 

Ny Arctic Crosser/2018


Ny Arctic Crosser/2018.

- nytt belte
- nye Fox-dempere
- ny forstilling og ny fjæring bak
- nytt sete og smalere chassis

Legenden Tucker Hibbert har vært helt sentral i å utvikle den nye standardutgaven av nye ZR 6000R SX. Han forteller i en pressemelding fra Team Arctic at han har brukt all sin endeløse suksess av erfaring(red.anm.) fra crossbanen når har han gitt innspill på utviklingen av den nye standard-crosseren. Dette ser virkelig ut til å være noe for de helt, helt innøvde Arctic-entusiaster. Gled deg til ankomst Norway!  

 

Arctic Cat & Argo

Arctic Cat & Argo. 

Arctic Cat-importøren vår Erling Sande AS har nå også fått Argo – kjøretøy på vann og land. Argo er for mange best kjent som et amfibie-kjøretøy, kjøretøyet som fortsetter også der terrenget slutter og vannet overtar. Som en båt altså – flyter og har framdrift.

Men det er et sabla spes kjøretøy i terrenget med 6 eller 8-hjulsdrift. Nå når Arctic Cat sine atv-modeller er blitt off road Textron, passer det jo med ytterligere et terrengkjøretøy i sin helt spesielle nisje. Man har to modeller og prisen starter på 112.000,-(eks mva). Du får den faktisk også som diesel-kjøretøy. Det gjenstår å se om dette nå blir den nye «atv-modellen» i Norge – når 6x6 ikke holder – flyter der andre synker(!)

Best bookmaker bet365 Bonus