The best bookmaker bet365

Menu

www.scooternorge.no

www.scooternorge.no

strømScooter

strømScooter.

I mange år har det pågått utprøving av el-scootere. Man har vært på Grønland allerede for et par år siden. I Canada er Taiga Motors klar med sin første serieproduserte – i et mindre opplag - og nå vil Brp/Finland(Lynx) ha 10 proto på prøving hos safari-selskap.

 

ScooterNorge 20 år!!


scooterNorge 20 år!!

I dag, akkurat i dag er det 20 år siden ScooterNorge ble født. Første nr. ble utgitt i januar 1998. Vi er stolte og vi er takknemlig. Takknemlig til leserne og abonnentene, og til de som annonserer sine produkter i magasinet. Vi kan si til oss selv: Vi klarte det, - med hjelp fra dere. Vi er fortsatt det scootermagasin med flest utgivelser i hele verden. Det har vi vært fra dag èn!! Vi er i full gang med å mekke neste nr. Det vil si vår første utgave med årgang 21 – altså nr.1/2018. 

Gratulerer med dagen!

crossKurs i helgen


crossKurs i helgen.

Tromsø er stedet for NMF sitt kurs for de som arrangerer løp rundt i Nord-Norge. 40 funksjonærer skal på skolebenken og belæres for hvordan et løp avvikles. Gamle og nye er velkommen for oppdatert kunnskap. «Lærerne» fra NMF er Konrad Holmbo, Tor Linderud og Per Espen Kjellmann.

Team Nord i fare
Team Nord har ligget nede flere år. Tanken var å starte det opp igjen, men penger har vært en utfordring å skaffe til ny satsing. Dette skal også diskuteres på et styremøte for Region Nord i Tromsø denne helgen. 

CrossNM i Karasjok


CrossNM i Karasjok
- i desember.

Det blir crossNM i Karasjok nå 15.-17. desember. Helt, helt på tampen av året. NM i Alta måtte avlyses i vår. Grunn til at man absolutt vil ha et NM før årsskiftet, er først og fremst at det var scootercrossen sin «tur» å få kongepokalen. Den utdeles nemlig ikke hvert år internt i NMF. Og den kan ikke overføres til neste år. Da står en annen gren for tur... men Karasjok har sagt seg villig og er i full gang med planlegging.

Best bookmaker bet365 Bonus