The best bookmaker bet365

Menu

www.scooternorge.no

www.scooternorge.no

2019: Det skjer i disse dager


2019: Det skjer i disse dager

Tiden er inne for de fleste – at importørene slipper sine 2019-nyheter.
Ski-doo har som alle nå vet sluppet sine turbo-nyheter denne uken. Så følger AC etter nå mandag 26. februar. Gled deg!

- Yamaha 6. mars
- Polaris 5. mars
- Lynx 13. mars

2019: Ski-doo med turbo!


2019: Ski-doo med turbo!

Det måtte komme. En turbomaskin fra Ski-doo. Alt har jo ligget til rette med deres Ace900. Nå er den her – Renegade x-rs 900Ace turbo. Og den er fullt og helt en Rotax skapning. Denne modellen får et Gen4-chassis, men er ombygd for å være litt videre enn det originale. Likevel bedyrer Ski-Doo at dette er modellen som skal være modellen som kan kjøres som en 2-takter – fylle gapet mellom 2- og 4-takt, lett, stivt og lett håndterling. 900 Ace Turbo har så stort potensiale at den har 25% mer effekt enn 1200-motoren. Dette er opplysninger som Ski-Doo selv går ut med.

Også Enduro-modellene og Gt-modellene får turbo-ACE motoren, men ikke løypemodellene MXZ. Dermed er nå Ski-Doo i segmentet med Yamahas Sidewinder og AC 9000-serien.

Når kommer Polaris med en turbo-4-takter??
Se ikke bort fra at Lynx får en turbo-maskin også snart...

Ny trønderLøype

Ny trønderLøype.

Lørdag 17. februar er det merkedag på Fosenhalvøya - i Åfjord. En liten milepæl, Eller delmål. Da åpnes en scooterløype. På to dager er det nå åpnet 2 løyper. Torsdag i Troms, nå i Trøndelag. Denne «trønderløypa» er en prøveordning fram til 2021 og løypa er for fritidsbruk og vil da også gi tilgang til isfiske.

Dette er gledelig nytt – løyper over hele landet!

2019: CatBombe?


2019: CatBombe..?

Dette finner vi på en Cat-side på fb. Er vi blind eller er vi trangsynt. Er bildet sløret, uklart, eller herjet med i fotobutikken? Vi er på tynn is, men er det det vi tror og ser, ja så er det en liten revolusjon. «Noen» har mekka et understell som egentlig «ikke går an» - det ser da ut som èn enkelskinne. Litt grønnfarge og så ligger dette på en Cat-side. Hva pokker er på gang? Selvsagt kan det være fake news – eller alternativ faenskap, eller noen som absolutt vil spekulere i disse tider da neste års nytt slippes. Spent.

Best bookmaker bet365 Bonus