The best bookmaker bet365

Menu

USA-fabrikk jobber tett med reindriften i Finnmark

 Pressemelding 18.10.2019


USA-fabrikk jobber tett med reindriften i Finnmark Polaris utvikler ny atv-modell sammen med reindriften.

Det store amerikanske konsernet Polaris tar reindriften på alvor. Det som holder i reindriften holder for alle andre i verden. Et kobbel med Polaris-ingeniører fra Polen og USA er i disse dager i Finnmark. En helt ny 6-hjuling prøves nå ut og har allerede vært i drift gjennom 2 år av utøvere i næringen.

Røffest i verden
– Ingen andre brukergrupper i verden stiller så ekstreme krav til ytelse, komfort og holdbarhet. Vi skal lage et produkt som takler disse utfordringene. Derfor tar vi nå våre ingeniører helt hit opp for at de skal forstå hva som kreves og lytte til innspill. Det er også viktig at de får nærkontakt med hva som kreves av kjøretøy her nord. Bruken her er så heftig at man må oppleve den og møte brukeren direkte, sier Truls Tvete leder for Polaris Scandinavia. Han er del av teamet som er i Finnmark nå.  Den nye 6-hjulingen er en helt ny modell – basert på innspill fra reindriften.

-------------------
USA-Kautokeino
Mathis Oliver Penta, Polaris-forhandler i Kautokeino er en helt sentral mann i utviklingen av den nye 6-hjulingen. Han har vært med å bygge testmodeller som er til utprøving i reindriften.

------
Om Polaris
Polaris Industries Inc. er en ledende global powersports-produsent med fokus på entusiast-kjøretøy like mye som arbeids- og fritidsbruk. Polaris ble etablert i 1954 og omsatte for 6,1 milliarder dollar i 2018.

Polaris sine innovative produkter består av Ranger, RZR, General og Sportsman- atv/utv-kjøretøy. Dessuten også Indian motorsykkel, Slingshot, og pontong - dekk og cruisebåter.
Polaris sin line-up av snøscootere er meget omfattende og har et stort marked i Norge/Skandinavia.
Polaris har også en fullpakket beklednings-portefølje og utvider nå produktomfanget i et voksende ettermarked - inkludert Transamerican Auto Parts. Polaris er også sterkt involvert i markeder med globalt omfang. Dette inkluderer både militære og kommersielle terrengkjøretøyer, 4-hjulssykler og el.kjøretøy. 

Polaris har hovedkontor i Minnesota, og er til stede i mer enn 100 land over
hele kloden. Besøk www.polarisindustries.no for mer informasjon.


 

back to top

Best bookmaker bet365 Bonus