The best bookmaker bet365

Menu

Lynx på gass


Lynx på gass
Hydrogen & oksygen:Pang!

Er det sant, eller en spøk? Det ER sant. Verden har fått sin første «gasScooter» – drevet på GASS! Vi lo, vi hånet og vi ble helt stille.

Det handler om å ikke tro sine egne ører. Rotax har gjort det, det andre scooterprodusenter har hatt i tankene i flere år. Javisst er el.drift basert på batteri «helt sant» - den har vi levd med lenge. MEN teknologien er tatt lengre – mye lengre. Hydrogen kobles til oksygen i en brenselcelle og frigjør elektrisk energi. Dette har uhyre viktige fordeler – den gir enda mer aks, og ikke minst er den 100% forurensingsfri – og det gir større rekkevidde enn en vanlig el.scooter. Rett nok er el.scooter absolutt ikke vanlig enda det heller. Nå kan det plutselig være slik at elscooteren fra Rovaniemi og Taiga får sin «konkurrent».

En slik hydrogenbasert energi er ikke ny. Den ble allerede for et par år siden presentert i bilverden som framtidens kraftkilde. Poenget er at man ikke behøver å lade batteriet som nå, det gjør gassteknologien og brenselcellen. Altså konkurrerer det med Norges vannkraft. Hydrogen har vi nok av, oksygen også!! Det hele ble presentert i Østerrike fredag, og prosjektscooteren er spennende nok en Lynx Alpine 69! Lynx HySnow hetere prosjektet. Du slette tid!

back to top

Best bookmaker bet365 Bonus