The best bookmaker bet365

Menu

Elias the King of cross

Elias the King of cross.

- No er jeg hjemme på Oppdal og roer ned, sier han selv. Elias Ishoel har hatt en eventyrlig cross-sesong i USA – en karriere så langt i USA. Sist helg vant han igjen og er dermed helt suveren sammenlagt-vinner av hele serien.
 Den amerikanske serien ISOC er nå avsluttet og av 12 runder har Elias vunnet 8. Han kjører selvsagt i den øverste klassen og har gjort i mange sesonger nå. 

Hvordan blir man så god Elias?
- He, he - det er bare å trene og kjøre mye scooter, sier han. Hvem pokker har ikke gjort det før også, uten å vinne et eneste løp! Men så går Elias bort og vinner alt - og det i USA. Ikke bare det, dette er andre året på rad han vinner hele serien. Absolutt helt uvirkelig når man vet hvor stort dette er der borte. 

Elias er kongen – crossKongen
Dette er 6. sesongen hans i USA. Tenk det, proff i USA i 6 år!  Og det av å kjøre scootercross. Elias kjører for Boss Racing på 3. året der borte i Ski-doos team.

Hva gjør du når du er hjemme på Oppdal nå da?
-Trener så klart, sier han og legger til at han jobber for pappa også. – Jeg murer stein, godt å ha litt avveksling. Javisst scooter og murer – glimrende kombo. God sommer Elias.

Han skulle kjøre både VM i Finland og NM nå i vinter, men alt er nå avlyst pga corona.

back to top

Best bookmaker bet365 Bonus