The best bookmaker bet365

Menu

Corona stopper scooter-fabrikkene i USA


Corona stopper scooter-fabrikkene i USA


Både Polaris, Yamaha og Cat har stopp i all produksjon i USA. Brp er foreløpig ikke kommet med noen offisiell uttalelse om en event. nedstengning. Når galt skulle skje, er akkurat denne tiden av året ikke den verste siden produksjon av scootere skjer litt senere på året. Likevel, selv scooterindustrien rammer oss. Cat stoppet i forrige uke. Det både på grunn av smittefare, men også fordi det er blitt stopp i forsyning til fabrikken av komponenter som produseres utenfor USA.

Yamaha la ned sin produksjon 20. mars – og da med 6 fabrikker over hele USA. Dette påvirker ikke produksjon av scootere. Som vi vet produseres de på Cat-fabrikken i Thief River Falls. Polaris stoppet sin produksjon nylig – 24. mars. De stoppe den på sine 5 fabrikker i USA, men også i Mexico og den store Europa-produksjon som foregår på den nye fabrikken i Polen.

Polaris forteller også at etterspørselen relativt plutselig falt i forrige uke. Likevel forteller de at denne nedstengingen foreløpig ikke påvirker scooter-produksjon siden den starter senere i år. I skrivende stund har ikke Brp kommet med en offisiell uttalelse om at de stenger ned. De viser likevel til at de følger hva som skjer i Canada fra myndighetenes innstramminger.

back to top

Best bookmaker bet365 Bonus