The best bookmaker bet365

Menu

Polaris satser stort på el - Lover el.scooter neste år


Polaris satser stort på el

-lover el-scooter neste år

El-scootere og el-offroad – vi har bare sett starten. Masse skjer i kulissene i hele bransjen. Polaris har i årevis kjøpt opp mindre produsenter av el.teknologi. Først i Europa, men nå har de gått sammen med Zero Motorcycles som lager el-mc i California.

Polaris sin el- UTV, Ranger EV har allerede i mange år vært på markedet. Også den er utviklet med el-teknologi fra en samarbeidspartner utenfor Polaris – Brammo Electric Motorcycles. Nå går de altså videre og inngår samarbeid med også en annen produsent av el-tek.

2021- et elÅR
Men det interessante nå er at de med denne nye samarbeidspartneren går «all in» i sin egen scooter-produksjon. De lover såpass at de innen et par år skal ha en modell med el-drift i alle deres segment. Say no more! Det hersker liten tvil om at kanadiske Taiga har fått det til å skjelve i buksene på de etablerte produsentene, og akselerer sin egen satsing. Taiga har allerede noen få modeller ute i markedet. Her i Norge elsker vi el-biler. En el-scooter sier vi naturligvis «ja takk» til.

Dette blir jo sabla spennende dere!

back to top

Best bookmaker bet365 Bonus