The best bookmaker bet365

Menu

scooterNorge og Tidningen SnöSkoter går sammen


scooterNorge og Tidningen SnöSkoter går sammen

- Sverige & Norge i felles snøscooterMagasin

Magasinet «scooterNorge» og «Tidningen SnöSkoter» går sammen. Våre magasin forener felles entusiasme og lidenskap for scooter – i en felles mediekanal.

Verden blir stadig mindre, vi blir alle mer «internasjonal». Skoter og scooterNorge har en like tradisjon – lidenskap for scooter. En sammenslåing styrker det nye magasinet som talerør for scooter – sterkere i fellesskap.

Entusiasmen er felles uten noen landegrenser. Omtaler av modeller/prosjekter er felles.

Det er et tegn i tiden å forenes. Produsentene av scooter ble plutselig dratt inn i Corona-pandemien på senvinteren. Den har også endret bransjen og fått følger for hele scooterverden. Sammenslåinger skjer over alt – uansett bransje for å sikre drift inn i framtiden. Det kan også bidra til positive endringer: Vi slår oss sammen om ett norskt/svenskt magasin. 

Med et felles magasin sikrer man drift av et rikholdig og stort magasin – det blir større ressurser tilgjengelig. Det blir enda mer lesestoff. Dette er et stort poeng for deg som kjøper og ikke minst abonnerer. Som annonsør får du plutselig et enormt mye større marked å profilere deg på.

NB!
Alle abonnentene fortsetter å få det «nye» magasinet. Det er samme betingelser og utgivelser – bare at du får enda mer igjen for pengene! Vi gratulerer deg som abonnerer med en ny giv, mer scooter og enda mer engasjement og entusiasme.

Sverige har ordet:
”Vi ser fram emot ett utvecklande och spännande samarbete över gränserna tillsammans med leverantörer och alla snöskoter entusiaster i Norge. Vi vill fortsätta i Scooter Norges anda med att göra ett magasin till alla skoterälskare därute. Hör av er med idéer på artiklar, men även tips på om det händer något kring snöskotern eller inom skotervärlden hos er så våra norska skribenter får reda på vart det händer. Glöm inte att abonnere!”

Tidningen SnöSkoter/Palica Production AB 
Pär Lidgren/+46 70 246 26 56 
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.">Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

scooterNorge/MotoMedia as
Øystein Løland/41517050

back to top

Best bookmaker bet365 Bonus