The best bookmaker bet365

Menu

Scooterimportør og sammenslåing

Scooterimportør og sammenslåing: - En bra løsning!

-Jeg tror dette blir en bra løsning, sier Truls Tvete som styrer importen for Polaris både i Norge og Sverige om sammenslåingen av scooterNorge og Skoter.

På vegne av de norske scooter- og atv-importørene har Tvete engasjert seg for finne en løsning slik at vi fortsatt skal ha et scootermedia i Norge. 

-Vi har seriøst prøvd å få til en videre helnorsk løsning. Når det ikke lot seg gjøre tror vi løsningen med at Skoter tar det videre med egne norske sider, er en bra løsning, sier han og fortsetter:

 

Magasin vil leve

-Først og fremst er det mange som vil ha et papirmagasin. Det vil leve videre. Dessuten og viktig, vi må ha et talerør som taler scooterens sak i Norge. Vi må ha noen som er skrivefør og kan fronte scootersaken, slår Tvete fast.

 

Behøver et talerør, takker scooterNorge

- Vi må fortsatt ha noen som forstår scootere og miljøet rundt. Vi må ha en kanal som kan brukes for å fremme våre synspunkter både for lesere, brukere og ikke minst overfor myndigheter. Når atv & scooterNorge går inn i Skoter, vil vi fortsatt ha en slik kanal. Vi setter pris på at vi får en slik løsning, summerer Tvete som takker Atv & scooterNorge for den innsats de har gjort for scooterens sak her hjemme i Norge gjennom årene..

 

Mye kan gjøres felles

Truls poengterer at det er svært mye som kan gjøres i fellesskap med et felles magasin. – En RMK 850 er den samme i Norge og Sverige. Her kan man dra veksler, legger han til. Dette blir en spennende løsning.

 

Bli abbonent:

www.scooternorge.no/abonnement

back to top

Best bookmaker bet365 Bonus