The best bookmaker bet365

Menu

Nordreisa Scooter og Båtforening

Nordreisa Scooter og Båtforening Båt & scooter

– felles menighet, felles interesse

 

Du finner ikke maken til klubb i hele verden – en klubb for både scooter- og båtentusiaster. Det vil si enda mer spesielt: Det er snakk om «elvebåt-klubb»!

I Nordreisa nord i Troms forenes elvebåt- og scooterfolket i en stor menighet. De hyller friluftslivet og sin unike dal - Reisadalen.

 

På kjøl & belte

I denne dalen er Reisaelva helt sentral for friluftslivet. De gjør felles sak – livet rundt og på elva året rundt. De har mye som andre kan misunne dem. Med sine helt spesielle elvebåter – laget lokalt og utviklet gjennom generasjoners erfaring, kan de kjøre elvebåt hele 80 kilometer oppover elven. Med scooteer har de enda mer å friste med: 290km er deres samlede løypenett.

 

Meget aktiv klubb

Klubben er svært aktiv og har mer enn 250 betalende medlemmer. Dermed er de blant de største klubbene i Norge. Man har sett det ofte: Når det er aktivitet i en klubb er det også en stor medlemsmasse. Og aktiviteten må være litt mer enn vaffel-bakst – uten at det er noe negativt....... Les mer i nr 5-20.

 

Vinn en snøscooter!

Bli abbonent, og du kan lese mer om detta i nr 5-20 av ATV&ScooterNorge (Oppgi i den bestilling om du vil abonnere fra nr. 5-20)

www.scooternorge.no/abonnement

back to top

Best bookmaker bet365 Bonus