The best bookmaker bet365

Menu

Grunnkurs i beltefakta

Grunnkurs i beltefakta - Litt repetisjon og litt fersk belæring for nybegynneren. De utlærte kan bla videre.. -Når lengden teller, fra 0 - 81mm

 

AsfaltDrag

Det finnes belter som ikke har kammer i det hele tatt, rene «slicks» som er beregnet for dragrace på asfalt. Dette er slette gummimatter uten hull for drivhjul, men med knaster innvendig for drivhjul som driver på innsiden av beltet. Disse beltene er som regel smalere enn vanlige belter og har en myk gummiblanding for beste grep på asfalt. Et rent konkurransebelte naturlig nok siden det aldri har vært serieprodusert en snøscooter beregnet for asfaltrace(!)

 

GressDrag

Neste steg er også konkurranse-belter med en kamhøyde fra 13 til 25 mm og beregnet for is- og gress-konkurranser. Lave kammer og ofte klargjort for pigger.

 

På snø

For snø finnes det utallige typer på standard-scootere. Her «starter» kamhøyden på ca. 25mm og utvalget er stort. Bruksområde avgjør og kreativiteten hos beltedesignerne har vært stor med å lage belter i forskjellige lengder, bredder, kammønstre og kamhøyder. Det finnes alt fra piggede belter til belter med ekstremt høye kammer..... Les mer i nr 5-20.

 

Vinn en snøscooter!

Bli abbonent, og du kan lese mer om detta i nr 5-20 av ATV&ScooterNorge (Oppgi i den bestilling om du vil abonnere fra nr. 5-20)

www.scooternorge.no/abonnement

 

back to top

Best bookmaker bet365 Bonus