The best bookmaker bet365

Menu

EVOLV AS - Ny forhandler

Ny forhandler ..with lisence from BRP

 

Simon tar alle på alvor. Fattig og rik, stor og liten, veteran eller nybegynner. Han finner en modell som passer. Ikke helt merkelig det siden han er BRP-forhandler – de har noe for enhver. Simon har vært litt sånn i 100 en tid nå, litt hæsblæs siden han ble forhandler for 2 år siden. Nå er det ikke måte på: Nybygg 3 firma og totalt 16 ansatte. «Evolv heter hans nye foretak with lisence from BRP.

 

RakettFart

Ikke rart Simon behøver et pusterom. 31 år, nybakt far og nyinvesterte lokaler på 250 m2 for scooter - pluss 750 m2 til bilrep./Mekonomen-verksted. Det startet for bare 5 år siden. Som så mange ganger vi har hørt fra andre med guts: det var hjemme i garasjen «fødselen» fant sted. Så har det gått litt i rakettfart. Da var det med firmaet Vangen Solutions » i garasjen med bilverksted i fokus. Simon er nemlig utdannet bilmekaniker. Men før han ga seg i kast med sitt eget, hadde han også en utdanning som boremann og har jobbet offshore.

Ung og full av guts

fra garasjen utviklet det seg fort og for to år siden kjøpte han opp firmaet Nyvoll Motor og med på kjøpet ble han BRP-forhandler. Så har det gått rett «til værs». 20 mill i omsetning i 2018(med Nyvoll Motor), 31 mill. året etter da han overtok. – Vi er i rute og nå i 2020 er håpet å nå 35 mill, sier Simon i Evolv as..... 

Les mer i nr 5-20.

 

Vinn en snøscooter!

Bli abbonent, og du kan lese mer om detta i nr 5-20 av ATV&ScooterNorge (Oppgi i den bestilling om du vil abonnere fra nr. 5-20)

www.scooternorge.no/abonnement

back to top

Best bookmaker bet365 Bonus