The best bookmaker bet365

Menu

LØSSNØ-JEGERE

LØSSNØ-JEGERE

..en historie fra virkeligheten.. -når lidenskapen tar overhånd.

 

Den evige jakt på løs snø. Drømmen er å bade i snø. Hele sommeren blir en lengsel etter kong vinter, drømmer om metervis med nysnø. Kvit & mjuk – Hans Richard & Co.

 

Det planlegges og forberedes for vinteren som kommer. Den kalde fine tiden med masse pudder. Urørt ligger terrenget framfor deg å bare vente på å få bli utfordra av mann og maskin. Hans Richard Nyheim & co. er løssnøjegerne!

 

Helgen nærme seg

Det er torsdag kveld og helga nærmer seg med stormskritt(snøstorm?). Det gjøres klart for løssnø-jakt. Værmeldingen har han fulgt med på i dagevis, hvor daler snøen denne gangen? Utstyret blir gått gjennom, nye batteri på skredsøkeren, skredsekken får en sjekk. Studere kart over helgens mål, hvor er det beste terrenget, hvor er det sikkert å oppholde seg?

 

«TelefonTerror»

- glimt fra tlf.logg..

-Nåh.. hvem er med i helga? Det er kommet 1,5m på «Riksen»(Riksgrensen til Sverige fra Narvik/red.anm)) siden mandag. Ja, ja, ja -høres

bekreftende:

-Jeg er med, og så.. shit!

-Jeg kan ikke, må jobbe i helga.

-Det var synd, men slapp bare av, vi skal sende masse snap.

-Nei, nei, nei. Ikke gjør det, det blir bare verre.

-Hahaha, bare glem det, det blir snap.

- Jeg melde meg ut av samtalen, jeg klarer ikke mer, men kos dere i helga gutter. (En av gutta sjekke værmeldingen mens han er med i samtalen:)

- Det melder dårlig vær til i mårra om vi skal kjøre til «Riksen».

-Hm, men det er jo bare 26 mil dit ned. Vi drar? Ja vi drar - bare vi når frem til det blir lyst på lørdag så er det greit.

Gutta har gjort en deal og bestemmer seg for 520km t/r denne helgen med bil og henger for å dyrke lidenskapen. Pytt, 500km er piece of cake når pudder er lokkemiddelet........

Les mer i nr 5-20.

 

Vinn en snøscooter!

Bli abbonent, og du kan lese mer om detta i nr 5-20 av ATV&ScooterNorge (Oppgi i den bestilling om du vil abonnere fra nr. 5-20)

www.scooternorge.no/abonnement

back to top

Best bookmaker bet365 Bonus