The best bookmaker bet365

Menu

Scootercross, det skjer i kveld!

Nå er endelig AMSOIL-serien i USA i gang!

 

Nå er endelig AMSOIL-serien i USA i gang!  

Flere av de beste kjørerne fra Norden er på plass for å kjempe om seieren en sesong til.

Heldigvis kunne flere racerkjørere fra de nordiske landene komme på stedet og sørge for at de fortsatt kan konkurrere med nordamerikanerne en sesong til. Elias Ishoel, som er regjerende mester, har trent hardt på de norske breene. Bretrening vet vi fra ski at det er et vinnerkonsept. :)

Svenskene har ikke vært dårligere, men har trent på forskjellige steder. Både Emil Harr og Oskar Norum blir å se på startstreken i sine respektive racinglag. I fjor var Adam Renheim virkelig uheldig gjennom en ulykke som ødela konkurransen hans tidlig på sesongen. Etter en restitusjon og rehabilitering samt intensiv trening, vil Adam også starte. Men i sitt tilfelle kjører han som uavhengig fører i sin egen stall i det første løpet. Vi kan bare håpe at det kommer langt og at Adam også må kjempe med de store, slik at vi får se en supermann over målområdet. Tydelig interessant start på sesongen hvor mesteren, ELias Ishoel, er satt mot god motstand allerede i sesongstart.

 

Aki Pihlaja, fra Finland, vil dessverre ikke starte på grunn av problemer med visumintervju. Han savner i hvert fall de to første løpene og muligens også det tredje?

 

TV-sendingene starter i kveld kl. 2130.

Selve åpningsseremonien starter klokken 01 natt til lørdag og søndag med påfølgende konkurranse.

 

https://snocross.com/livestream"

 

Tidene finner du her:

"https://snocross.com/wp-content/uploads/2020-2021_Event_Schedule_01_ERX_UPDATE_96PPI.pdf"

back to top

Best bookmaker bet365 Bonus