The best bookmaker bet365

Menu

Ski-Doo 2022

Ski-Doo 2022

Veldig mye nytt fra nordamerikanske Ski-Doo.

Smart-Shox, 180 hester og mye mer.

 

Smart-Shox er en semi-aktiv fjæring som ved å fortolke terrenget umiddelbart tilpasser seg raskt. 50 ganger i sekundet for å være nøyaktig. Kjenn når du hopper og tilpasser deg. Føles når du er i en rask sving og justerer fjæringen for å holde maskinen sentrert. Veldig interessante nyheter dette. Kan bestilles på utvalgte maskiner. Les mer i neste utgave av bladet.

 

Summit X Expert har en smalere sporvidde. Hva med 86 centimeter?

 

Summit Edge

Ny modell som gir kjøpere en sjanse til å få mye lulllull i løpet av sesongen.

 

Ny motor

900 ACE Turbo R betyr 180 hester. Brutal! Sterkeste Rotax-motor noensinne!

Legenden er tilbake Mach Z er tilbake. Jepp, du leste riktig. Med 900 ACE Turbo R-motor. Smart-Shox og en ny lanseringskontroll utviklet av Ski-Doo. Hold sportsknappen nede i tre sekunder, hold bremsen og akselerer helt. Motoren frustrerer og venter på å piske alt foran den. Når bremsen slippes, er også Smart-Shox-systemet på notene og maksimerer akselerasjonen. 0-60 mph på 2,4 sekunder sier Ski-Doo og jeg sier ja takk!

 

Lynx i Nordamerika

Så kan vi kunngjøre at Lynx kommer til det nordamerikanske kontinentet. Tre modeller skal selges. Rave RE og to Boondockers. Veldig morsomt å se og interessant. BRP forventer å vinne over kjøpere fra andre merker enn seg selv.

 

LinQ

Nå er alle Ski-Doos LinQ-fester inkludert. Mer smart og interessant tilbehør og den nye LinQ-Lock høres mildt sagt bra ut. Mer i avisen.

 

Dette var bare et lite trekk fra det nye.

 

Full info i neste utgave av ScooterNorge!

 

Braap!

 

_____

 

Abonnere og få magasinet direkt i postkassen!

back to top

Best bookmaker bet365 Bonus