The best bookmaker bet365

Menu

Polaris MY 2022 - Store Nyheter Oppdaterte!!!

Polaris MY22 - Turbo, Matryx chassit tar over og Polaris Boost tar over tronen

Polaris leveres nå med en Turboladdet motor(Polaris Boost)som, i motsetning til BRP, gir 10 % mer kraft på havsnivå og 50 % mer kraft på 3000 meter. Dette betyr at Polaris er konge i maktkrigen på totaktssiden.  Matryx, 146 tommers Khaos og kort tunnel gjør ikke ting verre.

 

PRO RMK MATRYX

Hvis vi ser på RMK-segmentet, ser vi at Matryx-chassiset har funnet veien hit, men det er fortsatt noen med det gamle Axys-chassiset  tilgjengelig. Nye Matryx Pro RMK betyr blant annet helt nytt sete, tank, fotholker, etc. som gir en mer smidig førerplass som må gjøre mye for følelsen for sjåføren under aktiv kjøring. Vi ser også den anerkjente 7S-skjermen her akkurat som vi så på Matryx-modellene som kom i fjor.

Sammenlignet med Axys-chassiset, bør det nye chassiset gjøre mye for fremkommeligheten og forbedre de allerde imponerende skråkjørings egenskapene. Bedre løft i snøen på kommando, sier Polaris. Den nye tunnelen er designet for å minimere friksjonen mot snøen for størst mulig fremkommelighet.

Hvis vi ser nærmere,ser vi også et  nytt sentralisert kjølesystem som vil forbedre kjølingensammenlignet med tidligere chassis og også redusere oppbygging av is i tunnelen.

Motoralternativene på PRO RMK er 650-motoren som kom i fjor og 850 Patriot. På Khaosen gjelder bare 850

Kommer i lengden 155 men med to forskjellige beltetyper å velge mellom. Ulike delinger og kam høyde men på Khaosen, er bare 2,75 tommers belte tilgjengelig.

 

Hva med vekten på Matryx Pro RMK? 194 kilo er den tørre vekten. Khaosen veier inn på 196 kilo tørr. 

 

SLASH

Nå kommer vi til noe enda mer spennende. Hva med en turbo-matet Patriot 850-motor med 10% mer kraft og hele 50% mer kraft på 3000 meter? Dette betyr ca. 176 hester som gjør denne motoren til konge ito-taktskampen. Bare noen fattige få hester etter firetakts turbomaskiner.

 

Turbo

Bygget for å holde og gjøre dagen bekymringsløs, skriver Polaris. Turbo designet erav en vertikaltype og veldig lett i konstruksjonen. Rotoren er av skovel type. Luften har en rett og kort vei fra turboen til motoren som gir en god respons. 9PSIer det maksimale trykket i turboen. I bladet vil vi gå dypere inn i materien på denne turboløsningen, det du kan stole på!

 

Korttunnel

Slash-modellene vi finner på RMK og Khaos kommer også med kort tunnel. Hvis man ikke vil ha en turbo, kan man nå også velge en med den vanlige 850- eller 650-motoren! Magisk moro!

 Du kan nå få en 146 tommers Khaos eller 155, 163 og 165 tommer. Pro RMK MATRYX SLASH har 155, 163 og 165 tommers belte lengder.

850 PRO RMK MATRYX SLASH 155 med 2,75 belte veier 190 kilo tørr. De andre veier noen kilo mer avhengig av type og lengde på belte.

 

Hvis vi ser på modellene med Patriot Boost-motoren, veier de inn på 202,8 kilo tørr for PATRIOT BOOST PRO RMK MATRYX SLASH 165 med 2,75 tommers belte og 206,4 kilo på PATRIOT BOOST PRO RMK MATRYX SLASH 163 med 3 tommersbelte.Slash erbare tilgjengelig på Snowcheck, så du vet det.

 

Sammenfatnig

Polaris satser for fult til 2022 , kan vi si. Turbomotor med mye kraft, kort tunnel, nytt chassis, flere belte lengder og mer. Polaris har funnet veien på mange måter.

Dette var bare de største nyhetene. Les neste utgave av Scooter Norge, som vil bli publisert 30.mars. Der vil vi omtale alle detaljene.  Nå skal jeg bare pakke bagen min, ta på meg hjelmen og sitte i gangen og vente på å få prøvekjøre denne nyheten!

back to top

Best bookmaker bet365 Bonus