The best bookmaker bet365

Menu

Film med ny vri: Thunderstruck 11


Thunderstruck 11 skiller seg fra Slednecks, 509, Boondockers etc av flere grunner: - Fokuset er i all hovedsak hillclimb, - kjørerne er godt voksne folk - og sist men ikke minst, her kjører man ikke nødvendigvis de aller siste modeller(!)

Thunderstruck er den eneste filmen vi har sett der man kjører Yamaha Apex - i dette tilfellet en 06/MTX-variant. Ikke bare det, de leker seg i snøen med den. Det er litt av en øvelse å få til. 

Apex
2013 Apex har kjøreklar vekt på 317 kg. Det er ca 80 kg tyngre enn 2013 Polaris Pro RMK. Når vi også vet at mye av vekta er foran kan en jo tenke seg selv. Men dette er som nevnt voksne gutter med pondus. De glir gjennom snøen og tar doughnuts som om det var en Snow Hawk. Rett opp går det også unna med Apex’ene. Dette skyldes de enorme McXpress turboene som står på disse maskinene. Hva der er av hester, går ikke frem av filmen, men det er ingen tvil om at det er heftige saker. Det både ser og hører man.

Hillclimb
Point of no return er et uttrykk brukt blant hillclimbere. I denne sammenheng kan det brukes med tanke på at det i denne filmen kjøres opp stupbratte og supersmale juv. Flere steder i juvene er det bare èn scooterbredde. Det er på ingen måte noen mulighet for å snu. Her MÅ du komme deg helt opp eller klare å spinne deg ned om det ikke går. Konsekvensen av å ikke klare en av de to nevnte scenarioene, er tildels fatal. 

Juvene kan være flere hundre meter med berg på begge sider. I tillegg er det flere ganger steiner og trær i veien. Om du mister scooteren ned der, er du ille ute. I filmen ser man flere eksempler at det ikke går helt ok(!) Om du er hillclimber er dette filmen du bør se. Kanskje plukker du opp noen tips. Både på hva du bør og ikke bør gjøre.

Thunderstruck 11 er nesten 1,5 timer lang. Scooterfilmer varer som oftest under en time. Altså -  mer film for pengene.

back to top

Best bookmaker bet365 Bonus