The best bookmaker bet365

Menu

Årets utøver: Martin Moland


Martin Moland er årets kjører i Norge. Martin er den norske sensasjon i scootercross. Seier i stock-klassen under årets Clash of Nations er en liten norsk bombe.

Martin er noe så sjelden som et norsk supertalent i scootercross. Man vinner ikke pro stock i Clash of Nation uten å være best. Det som ytterligere understreker Martins bragd er at han bare er 16 år. Et slikt talent er det lenge siden vi har sett i cross. 

Fantastisk sesong
Denne sesongen har virkelig vært hans gjennombrudd. Det var under Arctic Cat cup i Østersund han først gjorde seg bemerket. Så fulgte han opp 3.plass i NM og så SM-mester i semi pro stock. Altså svensk mester - før han gjorde sitt definitive gjennombrudd med seier i Clash of Nations der kun de beste i Europa er invitert. Martin gjorde slett ingen skam på sin invitasjon i alle fall(!)

Hva ligger bak ditt gjennombrudd i år Martin?
 – Ikke helt sikker du, men jeg har fått mye kjøretrening og så tror jeg at jeg holder bra ut i hvert heat, sier den litt tilbakholdne unge mann som heller ikke er helt sikker på hva hans styrke egentlig er. Men bra kondisjon tror han at han har. For vår egen del legger vi til at han er meget dyktig teknisk og har et sjeldent blikk for riktig sporvalg- blant annet.

Drøm: Proff i USA
Nå er plan å trene masse i sommer og så er drømmen USA. Ikke helt uventet det. - Jeg skal prøve å få kjørt de 3 første løpene der, legger han til. Martin kjører Cat, men er ikke helt sikker på hva det blir neste sesong. Avtaler skal forhandles frem osv. Men han har en drøm: - Kjøre cross og prøve å leve av det. Det er i jo målet for mange som kjører, avslutter Martin i sin lavmælte stil som går på Alta vgs... en liten norsk sensasjon i scootercross. God sommer Martin, tren vel! 

back to top

Best bookmaker bet365 Bonus