The best bookmaker bet365

Menu

509/Volume 7


509-filmen tar oss til et nivå der man finner mye ”sykdom” - syke førerne, syk kjøring og syk filming.


509 er ikke filmprodusent, de lager briller, hjelmer og annet du måtte trenge. Denne filmen er altså i utgave 7, er ren markedsføring av sine produkter. Helt ok – når man får masse god scooterkjøring – på kjøpet. Phil Yribar er mannen bak filmingen. Her er det kvalitet fra start til mål. Måten han fanger førerne og terrenget på er fortreffelig. Nå skal det sies at han har fått litt helikopterhjelp. En hel del er filmet ovenfra - tøft det! For å fange slike øyeblikk er det greit å være en freerider selv. Det er en liten sekvens midt i filmen der Phil kjører selv. Han er på ingen måte tam med 30 vertikale meters fall. Syk mann!

Et utvalg førere
Chris Burandt – Polaris Pro RMK er verdenskjent for sin backcountry-kjøring og av mange regnet som den aller beste. Han er en bra mann å ha med i dette selskap. Kalle KJ Johansson – Arctic Cat M8. Er en del av Team Slednecks og var den første europeer som tok backflip på både mc og scooter. Har verdensrekorden i scooterhopp - PÅ VANN!

Chris Brown – Yamaha Nytro MTX m/turbo. Anerkjent som en av de beste dypsnøkjørerne. Beviser gang på gang at 4-takter funker vel så bra som 2-takter. Et koppel med andre førere har også bidratt og de kan sine saker de og - om det er hopp & dropp, freeriding, hillclimb, FSX eller bare lek mellom trærne. Dette er moro å se på og enhver kan få  våt snø i blikket. Dette er balsam for en scootersjel.

back to top

Best bookmaker bet365 Bonus