The best bookmaker bet365

Menu

Norsk mester 2013: Tonje wahlmann


Tonje har virkelig hatt sitt gjennombrudd sist vinter. Først fikk hun 3.plass i Nordisk i Hattfjelldal, før hun klemte skikkelig til med seier i dameklassen under NM i Alta. Dermed har Tonje innfridd sitt store mål som hun satt seg for sesongen: vinner NM. Når vi spør om videre mål er de ikke mindre ambisiøs.

- Vinne alt som er å vinne, sier Tonje ubeskjedent. Men samtidig er det en innstilling man kan  like. Ennå gjenstår det å bli nordnorsk mester, men det er større utfordringer som venter utenfor landets grenser.

 – Kanskje må jeg til Sverige neste år. Det kan bli en bra erfaring å ta med seg, legger hun til. Ingen tvil, Tonje må nok som så mange gutter her hjemme, til nabolandet for å få god matching mot andre jenter på et høyt nivå. Selv om det er aller viktigst å delta hjemme, er matching med andre utenfor landet svært så sentralt når man skal bygge en karriere. Tonjes egenvurdering av sin beste egenskaper på banen er todelt:  - Jeg er god på holde fart, har god teknisk kjøring og et blikk for det beste kjøremønsteret, forteller Tonje. 

Når sesongen nå er over er det ingen hviletid likevel. Fotball, rulleski og ikke minst motocross. Særlig motocross ser Tonje som et svært godt grunnlag for scootercrossen. Hennes helt spesielle «vridgass» beholder hun også neste sesong.  – For meg er det en god løsning når jeg konkurrerer ute på banen, avslutter Tonje fra Nordreisa.  Klart hun satser også neste år, og året deretter…(!)


(Artikkel ble publisert i Atv & ScooterNorge 4/2013)

 

back to top

Best bookmaker bet365 Bonus