The best bookmaker bet365

Menu

Ettermarked: Justerbar styreforhøyer


Denne styreforhøyeren er produsert av SNELL og selges på www.sledstore.no. Justeringen er innenfor 14-21 cm. Mange scootere har ikke høyt nok styre til at stående posisjon er helt komfortabel. På flere modeller som for eksempel Polaris Rush og Ski-doo Renegade, er styreforhøyeren litt i laveste laget. De har heller ikke justerbar styreforhøyer. 

Hjelp for den aktive
Disse modellene er kanskje ikke tiltenkt så mye stående kjøring heller, men er fortsatt scootere som du fort ønsker å være litt aktiv på. Her kommer justerbar styreforhøyer inn som et aktuelt ettermarkeds-produkt. 

Ny glød, større bruksområde
Med en regulerbar styreforhøyer gir du ny glød til din scooter. Styreforhøyer gir deg mulighet til både å heve og senke styrehøyden ettersom hvilken kjøring du foretar deg. I nederste posisjon fungerer den som en styreforhøyer på 14 cm. Øverst har du hele 21 cm, og da står du perfekt uten å måtte krøke eller bøye knær. 

Trinnløs
Produktet som vi testet oppleves som solid. Det er utskåret av en aluminiumslegering. To skinner glir mot hverandre idet du løsner stramme-handelen. Dette gir trinnløs justering av styrehøyden

Tåler juling
Sledstore opplyser at den er laget av Billet og rustfritt stål. Billet er ikke et eget stoff, men en betegnelse på en blokk av noe, for eksempel aluminium. Aluminium i seg selv er et mykt materiale. Vanligvis består slike Billeter av en Aluminiumslegering. Aluminium behandles med for eksempel magnesium eller silisium, rett og slett for å øke styrken i metallet. Denne styreforhøyeren er skåret ut av en slik Billet. Da får du veldig sterke komponenter som tåler mye juling og som aldri ruster.


Artikkelen har vært publisert i Atv & ScooterNorge 3-2014

back to top

Best bookmaker bet365 Bonus