The best bookmaker bet365

Menu

FXR-eier og grunnlegger i Norge

 

Milt er verdens beste eksempel på det å lykkes – selve sjelen i den amerikanske drømmen - hadde det ikke vært for at han er kanadier fra Winnipeg. Ellers stemmer alt(!)

Vi møtte Milt Reimer sent i vinter. Mannen som for 18 år siden startet og «fant opp» FXR –  bekledningsfirmaet som har hatt en eventyrlig suksess og en like enestående vekst.
 
Direktekontakt med forhandler
I dag er han verdens største i scooterbekledning. Det produseres FXR-varer i 40 land(!) På de siste årene har omsetningen økt med 50%. Når vinteren kommer vil han ha 100.000 bekledningsenheter på sitt Europa-lager i Östersund. Milt har også en helt klar overbevisning om hvordan han som produsent må takle sine forhandlere og kunder. – Direktekontakt er helt avgjørende. Jeg har ingen importører i de ulike land. Alle forhandlere bestiller direkte fra oss som produsent, sier han.
 
Engasjert & ydmyk
Han har også en helt klar overbevisning om at slik må det være. – Det er på denne måten jeg kan få direkte tilbakemelding på innspill/forbedringer av produktene. Dessuten blir produktene også rimeligere med ett ledd mindre når vi ikke har importør, legger han til.
 
I Norge, lengst nord i Finnmark
Det er akkurat på en slik tur vi treffer Milt. I Finnmark, i lille Norge har han vært på en rundreise hos forhandlere. Det gir nærhet, kontakt og innspill. Dessuten sponser han også norske crosskjørere og kjenner til hvem som er de beste. Han kan navnene på dem også.
 
Fortid som crosskjører
Akkurat det med cross er faktisk noe Milt selv har drevet med i mange år som aktiv. Både motocross, bilcross og scootercross. Han var forhandler av Polaris og Honda selv i 16 år før han brøt ut i 1996 og satset alt på å utvikle scooterbekledning.  Som vi alle vet får du nå all bekledning fra innerst til ytterst, og vel så det fra FXR.
 
Egen «goretex-løsning»
Milt har egen designavdeling og er svært opptatt av å lage bekledning både som skal passe, være komfortabel og ha den riktige tekniske løsning både for å beholde varmen, beskytte mot kulde og vind – og ikke minst frakte bort fukt innerst fra kroppen. De har sin egen «Goretex-løsning» som har 3 ulike lag med membraner – «ACMT» er betegnelsen på Milt og FXR sin løsning.
 
Scooterkjenner
Også scooter er Milt mildt sagt engasjert i. Han er meget godt orientert om de ulike merkenes modellutvalg. Selv er han en løyperacer. Det er der han trives best. Da må det power til. Helst rikelig. Når Yamaha er tema utfordrer han også intervjueren om å enes i at alle Yamaha må ha turbo. I USA er turbo standard ut fra butikk. – Du må da være enig i at turbo er helt nødvendig om du skal få litt fres i en Yamaha, sier Milt oppriktig.
 
«Vi deler lidenskapen»
Milt er altså aller, aller mest opptatt av å møte folk som deler hans passion(lidenskap) for scooter. «We share the same passion about snowmobile»  sier Milt som har med seg sin 78 år gamle far Leo på sin Norges-turne denne gang. En særdeles liketil og alminnelig mann som har gjort knallsuksess med sitt FXR-produkt og som til de grader er på hugget ennå.
 
«Hver gang vi møtes»
Han liker Norge  - selv om vi sier at vi  kun er et bittelite marked. « Dosen’t matter, we share the passion», sier Milt og father Leo før vi skiller lag som de beste venner - som om vi skulle ha kjent hverandre et helt liv – scooter-frender, my friend! 


 
 
 

Artikkel har vært publisert i Atv & ScooterNorge 6-2014 
back to top

Best bookmaker bet365 Bonus