The best bookmaker bet365

Menu

Multistarter


Med sin 200Ampere er det ikke all verdens skulle man tro, men jammen er de effektive disse amperene! 

Imponert
Til å være en så liten sak, er det bra med hjelp å få her. Vi har prøvd oss både på dieselbiler i streng 20-graders kulde, biler inne på verksted – og på scootere. Som ventet hadde den problem med dieselbiler ute i kulden. 

Kjekk sak
Derimot til 2-takts scootere(3-syl.) som hadde stått siden i fjor, var det hjelp å få. Og strengt tatt er det jo akkurat i den hensikt vi har hatt denne multi-starteren til litt prøving. Altså når du er hytta, kaldt ute og du skal hjem dagen etter - da er en slik kjekk å ha. Denne fra Safedriving er svært så hendig og liten – og altså likevel overraskende kraftig. Vi har faktisk prøvd den mot andre langt større som skulle levere 900A, uten at denne fra Safedriving var noe dårligere. Snarere tvert i mot. Kanskje det overrasket aller mest. For de som har 4-taktere uten startsnor, må denne absolutt være noe på innerlomma i scooterdressen.

Anvendelig til så mangt
Den lover «opp mot» 30 starter. Det er kanskje å forlove seg, men effektiv har den vist seg å være. Flere ting taler varmt for å ha en slik muliti-starter. Ikke bare fordi den er effektiv. Den er liten som få andre og den har jo et utall av kontakt-utvalg for så mange ulike el-produkter. 

Ikke minst for din mobil når du er på hytta, pc og ander ting. Vår erfaring er at den blir for liten for at den kan være noen trygghet for bilstart, men noen små motorer - tja. Ellers har den kapasitet for både mc, små påhengsmotorer og ikke minst også atv.

F.eks. 7g. telefonlading
...men aller beste salgsargument er at den er så liten og samtidig har såpass mye kraft i seg. Da blir den plutselig kjekk å ha med på tur! Importør i Norge er Destinasjon 71ºnord. Pris ut fra forhandler er kr.2190,-

Vekten er 450gram. I veske med alt tilleggsutstyr – 1,1kg. Importøren opplyser at den skal funke ned til minus 40. Alvorlig kaldt å starte scooteren..! Kapasiteten er oppgitt til å være på 13600mAh. Folkelig sagt vil det si at du kan lade en tlf omkring 7 ganger og en PC ca. 3 ganger med denne minisaken. Også det forteller jo at den har power i seg...


Artikkel har blitt publisert i Atv & ScooterNorge 3-2015

back to top

Best bookmaker bet365 Bonus