The best bookmaker bet365

Menu

Avmålt glede, Fylkesmann «lyst i bann»

Engerdal:
Avmålt glede,
Fylkesmann «lyst i bann»

Det finnes ikke grenser for hvilke oppkonstruerte idiotargumenter fylkesmannen skal finne på for å stoppe scooterløyper over hele landet. I Engerdal har Kristian Hansen i scooterforeningen der opplevd dette.
- Kommunen har ikke synliggjort vurderinger godt nok, skriver fylkesmann i sitt svar til kommunen når de har stoppet 5 av 14 løyper.
- Men vi gir oss aldri, sier Kristian til avisa Østlendingen. Nå har han og klubben fått ny giv. Kommunen vil åpne for 230km løypenett/14 løyper, Fylkesmannen stoppet 5 av dem.

Det positive er at kommunen i det hele tatt får åpne løyper – men det under tvil, hør bare: -Siden saken lå så lenge hos oss(fylkesmannen) har vi vurdert det slik at kommunen får anledning til å skaffe seg noen erfaringer med slike løyper allerede kommende vinter». Dette er arroganse etter læreboka og utilslørt maktdemonstrasjon. Man leter etter alle muligheter for å trenere og sabotere. Men scooterforeningen i Engerdal har i alle fall kommunen med seg.

-Lokalstyret er totalt overkjørt av storsamfunnet, sier Kristian Hansen i scooterklubben. Vi har aldri vært mer enig! Stå på Kristian, sier vi...

 

back to top

Best bookmaker bet365 Bonus