The best bookmaker bet365

Menu

Reimproblemer løst

Lynx
& Ski-dooNytt
Reimproblemet løst

(oppgradert sak)

Endelig vil mange si, Lynx forteller i en helt fersk melding at de tar affære og ønsker å komme til livs reimtrøbbel/eksplodering/avriving. Og de vil gjøre det på alle med Radien-chassis 850-Tec av 018-modeller. –Endringene vil forbedre reimas levetid betraktelig, sier de i sin melding.
Varmgang var et stort problem, og selveste Brett Rasmussen laget en video for hvordan man enkelt kunne forbedre det. Helt konkret er det motorfestene som har hatt for mye flex. Det er grunn til varmgang. Nå er dette endret, samtidig som sekundærvariatoren har fått nye «vinger» for mer kjøling.

Men de har mer på lager: Flere endringer er gjort på 019-modellene. Den populære Boondocker RE får nytt – eller «gammelt» understell. Man går tilbake til understellet PPS2-3700 og 3900 som stod i Boondocker Re 3700/850 i 018-modellen. Man var ikke fornøyd med PPS2-DS og KYB 46 på denne modellen - sier de rett ut.

 

Også Xtrim RE 850 får en endring i understellet. Innfesting av armer endres. Alle Radien-chassis får nytt sete også - og forstillingen endres både med øvre A-arm, nye spindler og større sporvidde. Bra at Lynx gjør slike endringer – etter at man har fått tilbakemeldinger på senvinteren etter at modellene er presentert. Man lytter til publiken – og testfolk – blant annet guruen Brett Rasmussen.

Men: Også Ski-doo meldte for et par dager siden om sine oppgraderinger. Det gjelder selvsagt også 850 E-tec, men også for den nye 600R. Alle modeller som har disse motorene. Det er bedre luft/kjøling som er nyheten(på reima) – som Lynx. Her, som på Lynx er det endring av motorfester og oppgradering av sekundærvariator. Nå oppfordres alle som har kjøpt modeller med REV Gen4-chassis å oppsøke sin forhandler (– i alle fall er det slik i USA/Canada). Det må legges til at endringene/oppgraderingene(reimproblemet)kan være ulike fra modell til modell.  

back to top

Best bookmaker bet365 Bonus