The best bookmaker bet365

Menu

Hay Days


Hay Days.

Scooterfolk vet hva Hay Days er. Det skjer nå i helgen. Det er etter hvert mange som drar helt dit(USA/Minnesota) for å oppleve dette eventyret.... også scooternorge.no/Atv & scooterNorge er der. Regn med at det blir litt derfra i neste nr.

Hay Days inneholder alt – unntatt snø. Hay Days(«gress») – det startet med gressdrag, så hang absolutt alt som kan krype og gå på etter hvert. Bruktmarked/byttemarked og scooterprodusentene. 30 mål er satt av til dette(!), men også all verdens tenkelige og utenkelige koblinger til scooter. Polaris og Arctic bruker å presentere noen nyheter for neste år – særlig sesongens nye crossmodeller vises fram.

På sin hjemmeside er det mange tips til publikum. Sjekk denne: «guns» er ikke tillatt på arrangementet - ha behagelige sko å gå i, og ikke minst «money talks» når du skal gjøre en handel opplyser arrangøren. Altså Visa-kortet er bullshit, og ikke innbill deg at Vipps duger! Dollar - USd mæn! Dette er USA på ordentlig - et show helt uten like noe sted ellers i verden. God helg i US dere som er dratt! Verdt å sette av på ferieplan neste år. Det er hvert bidige år første helg i september. Go US!

back to top

Best bookmaker bet365 Bonus