The best bookmaker bet365

Menu

Yamaha MY2022 Nytt!

Yamaha MY 2022!

Nyheter fra Yamaha. Noen interessante ting dukker opp når vi ser på Yamahas lineup for 2022.

 

Først og fremst vil det være en SL-versjon av Mountain Maxen. Mountain Max 800 LE 154 SL hvor SL står for Super Light. Dette betyr at den kommer med manuell start, kort kjøler i tunnelen og kort mountain sete pluss ny variator. Ingen ekstra kilo her! Mindre og mer kompakt. Mindre roterende masse vil gi bedre gassrespons og rapphet. Vil nok være en favoritt blant kjøpere.

Fargeskalaen til de forskjellige modellene er oppdatert i mange deler og ser veldig frisk ut. Vi liker de sølvgrå og blå modellene mest, der fargene er sterkt gjenkjennelige fra motorsykkelsiden.

 

SRX er tilbake

Hva med senket iQS-fjæring foran og iQS i boggien. Rask justering av IQSen via knapper på styret. Høyhastighets belte med 25 mm kammer. Denne raketten er laget for å være den raskeste rett og slett. Fargeskjemaet her er en hyllest til SRX fra 1977. Vi liker ideen. Vi ser også fine detaljer i gull farge på chassiet. Begrenset tilgang, så her gjelder det å være raskt ute for å sikre seg et eksemplar.

 

Ny klasse

Trail Touring og her har vi Transporter Lite 2-UP. 2-seters og alt fra start. Skiller seg fra fjorårets modell med rette boggi-skinner og bredere sporvidde.

 

Oppdatert servostyring

Servostyringen får en oppdatering og kommer på S-TX GT. Den nye generasjonen servostyring er 1,3 kg lettere og har mer nøyaktige sensorer for bedre kjøreegenskaper.

 

Sidewinder L-TX 137 LE

Modernere fokus på denne modellen til 2022. Mer sport! QS3-R med kashima-coating garanterer nettopp det. Premium sømmer på setet, backcountry belte med 44 cm kammer, bred sporvidde og mountainski for å kunne kjøre i løssnøen.

 

Dette var de største nyhetene, men flere detaljer vil komme. Les mer om nyhetene i neste utgave av Scooter Norge!

back to top

Best bookmaker bet365 Bonus