The best bookmaker bet365

Menu

Yamaha MY 2023 - Sidewinder ganger 2 + med mer EPS

 Yamaha MY 2023 - Sidewinder ganger 2 + med mer EPS

Yamaha har som mange andre hatt pandemiens tunge byrde hengende over seg. Forsinkninger av komponenter og materiell fra underleverandører har gjort at man ikke har kunnet levere som man vanligvis villet gjort. Nå har man ett nytt år å se fram imot og en del fine modeller å levere til sine kunder.

 

Nyhet med servostyring

Nytt for i år er at flere modeller har fått servostyring som vil gi ekstra komfort og enkelhet i kjøringen. Akkurat servostyring er ingen nyhet da Yamaha tidligere har hatt dette på noen av sine modeller, men den man nå har er oppgradert og bruker flere parameter får å regne ut hvor mye kraft servostyringen til enhver tid skal levere.

 

Snoscoot er deres ungdomsmodell med sin 200 kubikks store motor, i år kommer den med nye dekaler som ser riktig bra ut. Elektrisk start som standard. 

 

Transporter Lite er deres utility modell med 397 kubikks motor og har ett stort lastestativ lengst bak slik at man enkelt kan pakke utstyret før man dra på tur. Nytt får i år er at man har håndtaksvarmere som kan justeres i flere trinn en tidligere.

 

Transporter 800, vil man gå opp et steg i arbeidsmaskin klassen bør man se på denne modellen. Det er i grunn samme modell som 2022 men har annen dekor.

 

Transporter T Lite 2 Up er den modellen som passer deg som både behøver få med deg utstyr og en passasjer, både for korte- og lengere turer. Også denne modellen kommer med håndtaksvarmere som kan justeres i flere trinn en tidligere.

 

Sidewinder S-TX GT EPS er Yamahas touring som i år er litt militær inspirert i sine farger. Sidewinder har alltid vært en motorkraftig modell med mange ulike funksjoner og innstillingsmuligheter.

 

SX Venom er samme som i fjor, men med ny dekor.

 

Sidewinder L-TX EPS, kommer med ny heftig dekor og får servostyring som standard. Det sitter FOX QS3 rundt om.

 

Sidewinder SRX som var ny foregående år fortsetter sin frammarsj med sitt velkjente navn. Den kommer i Yamaha blå, men med nyheten at den har servostyring som standard.

Sidewinder X-TX SE kommer med Fox QS3 i forstillingen og bak i understellet, fremme i understellet sitter det en HPG demper. Denne modellen er den eneste crossover modellen som Yamaha tilbyr for kommende sesong.

 

SX Venom Mountain, som tidligere år finner vi Yamahas innstegs moutain modell i utvalget. For kommende sesong med hånd- og tommelvamer som kan justeres i flere trinn.

 

Mountain MAX 154 ES og Mountain Max 154 SL (Super Light) kommer i Yamaha blå, men i år med en ny og mindre skvettlapp. Den nye konstruksjon skal sørge for at snøen treffer kjølerne samtidig som den skal hindre at bakdelen henger seg opp i snøen og man kjører seg fast.  

 

Sidewinder M-TX LE 153 for den som elsker kraft og fremfor alt turbokraft, så finer man denne modellen også kommende sesong. Litt nye og friske farger, men i øvrig samme veletablerte som foregående år. 

 

Les mer i kommende utgave av Scooter Norge 3-22!

Abonnere på Scooter Norge: www.scooternorge.no/abonnement

 

back to top

Best bookmaker bet365 Bonus