The best bookmaker bet365

Menu

Lederskifte hos Yamaha Motor Scandinavia

Lederskifte hos Yamaha Motor Scandinavia

Yamaha Motor Scandinavia (YMSCA), ansvarlig for Yamaha-virksomheten i Sverige, Norge, Danmark, Grønland, Island og Færøyene, kunngjør at Michael van Zomeren fra og med 1. juli 2024 vil gå av som Country Manager for å komme tilbake, etter å ha ledet selskapet med suksess de siste seks årene, til Yamaha Motors hovedkontor i Nederland for et nytt oppdrag som ennå ikke er offentliggjort.

Samtidig vil Christopher Sjöblom etterfølge Michael van Zomeren som Country Manager. Christopher Sjöblom som for tiden er president for Yamahas marinefabrikk, Inha Works Ltd. i Finland, har en lang karriere hos Yamaha Motor Scandinavia som avdelingsleder Marine og divisjonssjef Marine mellom 2016 og 2021.

 

Michael van Zomeren;

"Jeg er veldig takknemlig for støtten jeg fikk under tiden min hos Yamaha Motor Scandinavia med et flott Yamaha-team og et flott nettverk av dedikerte Yamaha-forhandlere. Jeg er sikker på at Yamaha vil fortsette å blomstre i Christophers meget dyktige hender”

 

Christopher Sjöblom;

”Jeg er glad og beæret over å få denne fantastiske muligheten og ser samtidig frem til å fortsette Michaels fantastiske arbeid hos Yamaha Motor Scandinavia.”

 

Om Christopher Sjöblom

Christopher Sjöblom har over to tiår med erfaring i marin industri, og har hatt ulike stillinger innen produksjon, prosjektledelse og forretningsutvikling både i Norden og internasjonalt. Han har jobbet med anerkjente selskaper som Yamaha, Nautor's Swan, North Sails og Buster. Siden april 2021 har han fungert som president for Inha Works Ltd., en del av Yamaha Motor Group, hvor han fører tilsyn med forretningsdriften til Buster, Yamarin og Cross-båter. Christopher er bosatt i Stockholm.

 

ABONNERE: www.scooternorge.no/abonnement

back to top

Best bookmaker bet365 Bonus