The best bookmaker bet365

Menu

Lynx 2023

Lynx 2023 - Boondocker er død, lenge leve Shredder!

Det er masse nyheter fra Lynx i år. Vi begynner med at Boondocker nå får navnet Shredder og med det kommer det en hel del med nyheter som blandt annet et nytt chassi, med det litt sjokkerende navnet Radien 2. Dette ser vi først først på DS og RE modellene. Turbo 850 E-TEC motor på 180 hk kan man nå velge om man ikke nøyer seg med den vanlige 850 E-TEC motoren.

Radien 2

Målsettningen har vært å gjøre chassiet mere smidig, smalt og bedre på vekt og balanse. Man kan også se at det har vært fokus på vibrasjoner da det nå er fire nye motorfester som også skal gjøre at levetiden på variatorreimen forbedres. Mer sentrert vektfordeling skal også være et faktum. Se også på de nye ekstruderte fotbrettene. Store snørensknings hull og bra feste. Nye Shredder ser veldig interessant ut! En kul sak er også det nye justerbare bremsehandtaket som dere ser på bildet her på siden. Smart detalj!

Nye LED lys på Radien 2

Som en del av designet er det vanlig at lyktene ikke bare skal se pene ut men også kunne lyse opp omgivelsene. Lysmengden og lysbildet skal være kraftig forbedret på nye Radien 2 chassiet. To lykter for nærlys og to lykter for fjernlys.

 

DS og RE

Hva sier dere til 38 cm bredt belte? Burde gjøre maskinen mere lettkjørt. Det er nemlig det som kommer på de kortere modellene DS og RE. Velg mellom 3700 og  3900. Den ”vanlige” Shredder får det gamle chassiet Radien 1, beltelengde 3700 og vanlige 40 cm bredden og leveres nå bare med 600 E-TEC motoren.

 

Vekt reduksjon

Ser vi på RE-modellen så har ingeniørene i Rovaniemi slanket bort 16 kg på 2023 Shredder RE sammenlignet med 2022 Boondocker RE. Nå snakker vi fremskritt! Også de andre Shredder modellene er minst 9 kg lettere sammenlignet med 2022 modellene. Dette er en ønsket nyhet, for vekt betyr noe ute i terrenget.

850 E-TEC turbo R

Nå har den hele 180 hester opp til 2500 meters høyde og det kommer nok i sammenheng med at den har fått 4 motorfester i det nye Radien 2 chassiet. Dette gjør vibrasjonene mindre og derfor tipper jeg at det var mulig å justere opp effekten til 180 hk som vi ser idag på 2023 850 E-Tec R uten at det skal på ut over holdbarheten på variatorreimen.

10,25” fargeskjerm med BRP Connect

Legger man inn en bestilling tidlig er det mulig å oppgradere til et større display. 10,25” touchscreen. Ser utrolig fint ut nå på de første bildene. Vi kommer tilbake til displayet når vi får trykket litt og sett nærmere på den, men vi vet allerde nå at man for beste opplevelse må bruke BRP Connect appen. Men den har Kart, navigering og mye annet.

Commander GLX 5900 i begrenset 40 års jubileumsutgave- bare tilgjengelig på tidlig ordre i vår.

Jepp, det er nå gått 40 år siden den gode gamle femnien (5900) så dagens lys. Som en hyllest til dette kan Lynx Commander GLX 5900 bestilles nå på vårparten, men den vil bare finnes i et begrenset opplag. 

PPS3 kommer på flere modeller

PPS3 understellet kommer nå på Adventure og Rave modellene.

 

Noe for barna!

Rave 120 og 200. Nå får barna mulighet til å oppleve litt finsk Sisu de også. Som standard er blandt annet varmehandtak og for at du som voksen skal kunne slappe av finnes nødstoppsnor.

 

 

back to top

Best bookmaker bet365 Bonus